Geluidsmassage volgens de Peter Hess®-Klankmethode


Certified Peter Hess®-Klankmethode

Oude en nieuwe kennis

Door de dagelijkse stress die zich op alle gebieden van het leven aandient is vaak de harmonie tussen lichaam, gevoel en geest verstoord. Dit is een voedingsbodem voor ziekten.

Het is mogelijk dat door een effectieve ontspanningsmethode, zoals bij een geluidsmassage volgens de Peter Hess methode, fysieke spanningen oplossen en de monkey-mind tot rust komt.

Zorgen, onzekerheden en angsten verdwijnen naar de achtergrond, hierdoor ontstaat ruimte om los te laten. In deze overgave wordt de harmonie hersteld. Dit drukt zich uit in een ervaring van tevredenheid, welzijn, sereniteit en gezondheid.

Deze diepe-staat (waarin de hersenen Alpha/Theta golven produceert) bevordert de voorwaarden voor creativiteit, leren, genezen en een energiek leven.

De geluidsmassage is gebaseerd op oude kennis over de effecten van geluiden, die meer dan 5000 jaar geleden in de Indiase geneeskunst werden gebruikt. In de oosterse opvatting is de mens ontstaan ​​uit geluid.

Op basis van 30 jaar praktische ervaring en de resultaten van verschillende onderzoeksprojecten, optimaliseert Peter Hess zijn methode constant. Hierdoor is de methode altijd afgestemd op de moderne mens.